Чоловіка вкусила змія, коли він збирав гриби. Ситуація трапилася в свято Воздвиження Хреста Господнього.

Подія трапилася в селі Корчів'я в Костопільському районі, передає Фесбук-група Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги. 27 вересня о 15:14 до лікарні надійшов виклик про укус сім'ї.

Згодом з'ясувалося, що тридцятирічний українець збирав гриби і нарвався на укус змії. На місце виїхала бригада швидкої допомоги, яка оглянула потерпілого. Він був у свідомості і скаржився на біль і набряк в місці укусу.

Потерпілого довелося госпіталізувати в Костопільській лікарні і там була надана медична допомога по протоколу.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як відомо, 27 вересня святкується Воздвиження Хреста Господнього. У цей день згадується подія IV століття, пов'язане з рівноапостольним царем Костянтином і його матір'ю Оленою.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

Імператор припинив гоніння на християн і хотів знайти Хрест Господній.Як повідомляє Центр інформації УПЦ, у церковному календарі це свято-одне з дванадцяти основних православних урочистостей у річному колі

Йти в цей день в ліси вважається поганою ідеєю.