Відомий український шоумен, волонтер, який вийшов з партії Святослава Вакарчука "Голос" повідомив про намір створити власну політичну силу. Сергій Притула зізнався, що зараз вона на етапі створення.

Свої наміри Сергій Притула підтвердив в ефірі "24 каналу" в програмі "Перші особи".

Так, стало відомо, що Сергій Притула планує створити власну політичну партію. Поки він не розповідає всіх деталей, відзначивши, що зараз партія тільки на етапі створення. Хто увійде в цю політичну силу поки невідомо.

Сергій Притула, фото: Новий канал
Сергій Притула, фото: Новий канал

"Це очевидно буде політична партія. Поки вона на етапі формування. Щодо неймінгу, брендингу - дайте мені трохи часу і я обов'язково розповім", - сказав Притула.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За словами політика, частково його партія може складатися з колишніх вихідців з "Голосу". Притула зазначив, що в пріоритетах політичної сили буде парламентська кампанія.

Нагадавши, що суддя" Україна має талант " Сергій Притула зізнався, за що так полюбив Машу Єфросиніну: "пишаюся, заслужила". Сергій Притула назвав найбільші таланти України

Раніше Знай писав, що Сергій Притула показав, що таке справжня братська любов: "перший після тата...". Сергій Притула в рідному Тернополі випробував на собі крилату фразу - "з корабля і відразу на бал"

Також Знай писав, Сергій Притула голосно відсвяткував народження дочки Стефанії: "а чому всі тверезі?". У Сергія Притули нещодавно народилася дочка.