Український політичний активіст Сергій Кривонос повідомив радісну новину, яка змусить українців пишатися своєю країною. Так, ветеран Сил спеціальних операцій ЗСУ Артем Кузмич, завоював перше місце на престижному турнірі з джиу-джитсу в двох категоріях.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Кривоноса в мережі Facebook.

Артем Кузмич, фото: Facebook
Артем Кузмич, фото: Facebook

"Неможливе - можливо! І ми українці, довели це не раз. Артем Кузмич-ветеран Сил спеціальних операцій ЗС України, завоював перше місце на престижному турнірі з джиу-джитсу у двох категоріях.

Турнір проходив у Бразилії. Вітаю Артема і тренера!!! Гордість України - воїн, захисник, приклад для мільйонів українців. У лютому 2019 під час бою з російськими окупантами, Артем отримав поранення і втратив частину ноги.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Я відвідав його в госпіталі в середині березня і подарував за традицією - ніж від Югана. У квітні Артему вже приміряли протез, а після примірки, Артем відразу втік у самоволку і приїхав до мене в РНБО на мотоциклі. У червні 2019 року Артем повернувся до строю в навчально-тренувальний центр у Бердичеві.

Артем Кузмич, фото: Facebook
Артем Кузмич, фото: Facebook

Справжній спецназівець. Людина сталевих нервів, божевільний оптиміст, воїн по суті і по духу! Романтик українських доріг! Гордий тим, що з ним особисто знайомий! Натхнення і завзятості на шляху до вершин спортивного Олімпу. Україна повинна пишатися такими воїнами і спортсменами!!! Слава Україні!!!", - пише Сергій.

Раніше повідомляли, Кривонос поділився своїм досвідом служби в Іраку поряд з американцями.

Як повідомляв Знай.uа, Кривонос розповів, чому його не любить начальство: "питання не в професіоналізмі і авторитетності".

Знай.uа писав, війна почалася для мене як для десантника — - Кривонос.