У вівторок, 28 вересня, погода буде сонячною і сухою на більшій частині території країни. Незначні дощі очікуються місцями в північних і східних областях. Денна температура буде комфортною, а ночі будуть холодними.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +12 до +20 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +4 до +11 градусів.

У центральних областях температура вдень від +12 до +16 градусів, вночі – від +4 до +6 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +12 до +15 градусів, а вночі – до +7.

У східних регіонах – вдень від +13 до +16, вночі – від +4 до +8. На півдні температура повітря - від +14 до +17 градусів вдень, нічна – до +11 градусів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода на 28 вересня, фото Укргідрометцентр

"У Києві завтра, і весь тиждень суха малохмарна погода буде переважувати - без дощу, з холодними ночами і помірно теплими днями", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 28 вересня в Україні

У цей день вшановується пам'ять святого Микити, якого називали Микита Гусепроліт: "Гуси летять – зимушку на хвості тягнуть". Якщо гусак лапу піднімає - до холоднечі, на одній нозі стоїть – до морозу, полощеться у воді – до тепла, ніс під крило ховає – до ранньої зими. Якщо гуси в цей день полетять, то на Покрову буде мороз, а ні, то зима настане пізніше.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження