Відома на всю країну персона Юлія Мендель, яка була на посаді прес-секретаря Президента України Володимира Зеленського, відверто розповіла, що змусило її піти з посади, і як терпіла дискримінацію.

Новий сюжет вийшов у програмi "Життя відомих людей" на телеканалі 1+1. Там знаменитості регулярно розповідають ексклюзивні подробиці життя, про які раніше ніхто не знав.

Цього разу відверто поговорити вирішила і Юлія Мендель. В кінці квітня вона офіційно заявила про те, що залишає посаду прес-секретаря президента, і на наступний ранок зрозуміла, що нарешті належить собі.

Юлія Мендель, скріншот із відео
Юлія Мендель, скріншот із відео

"Юлія Мендель - впевнена, щаслива жінка" - говорить вона про себе.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Близько двох років у неї не було повноцінної відпустки, так як весь свій час віддавала роботі з президентом. Вона прекрасно розуміла на що йде, і була готова до цього.

Вона поїхала в Одесу, потім за кордон. Перший час було складно відвикнути від колишнього режиму, і рука постійно тягнулася до телефону.

Скрін, Facebook Мендель
Скрін, Facebook Мендель

Звільнилася вона не через конфлікти і погані відносини з владою. Вся справа в стані здоров'я, яке різко погіршився. На співбесіді вони промовляли, що будуть працювати всю каденцію, але, на жаль, фактор здоров'я контролювати не можна.

"У такому ритмі дуже складно щось лікувати, якщо щось ламається. З м'язами виникли проблеми, але це вже результат. Результат всіх поломок в організмі " - розповідає вона.

Юлія Мендель, фото: Instagram
Юлія Мендель, фото: Instagram

Однак, це було не єдиною причиною звільнення. Їй набридла критика з боку інших, яка не закінчувалася.

"Постійно був акцент, що я неправильно одягаюся, негарно виглядаю, неправильні зачіски. Вони били по жіночому. А Категорія опозиційних сил України робили акцент на тому, що я не професійна" - продовжила Юлія Мендель.

За два роки роботи вона зустріла величезну кількість чоловіків, які робили акцент на гендері. Тому вона впевнена, що в країні з гендерною рівністю велика проблема, і з цим потрібно боротися.

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель розповіла про роботу з Володимиром Зеленським у книзі "кожен з нас президент", Ілля Ківа вже зібрався читати

Як повідомляє портал Знай.uа Юлія Мендель розкрила таємниці Гончарука, Богдана та Єрмака на службі у Зеленського

Також Знай.ua писав, що Юлія Мендель перед виходом книги назвала велику проблему українців