Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні Цього тижня. Прогноз на вівторок, 28 вересня, чого очікувати від температурних гойдалок.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої є. Регулярно там з'являються пости про зміну синоптичної ситуації.

У найближчі кілька днів погоду в Україні визначить антициклон з незвичайною назвою Lioba. Небо буде малохмарним, але з ранковими туманами. Вдень сонце, а ночі холодні, і що найголовніше - практично без опадів.

Не варто очікувати дощів і у вівторок, 28 вересня. Лише короткочасні у Полтавській, Харківській та Сумській області. Може застати і західну частину країни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Далі буде суцільний антициклон-сухо і сонячно, бабине літо повернулося.

Температура повітря буде злегка підбадьорливою. Вночі від 5 до 12 градусів тепла, а ось вдень може дійти аж до 16. На пару градусів тепліше може бути на Закарпатті та на півдні.

Погода в Україні 28 вересня, фото: Facebook
Погода в Україні 28 вересня, фото: Facebook

У Києві у вівторок, 28 вересня, як і весь тиждень, буде сонячна, малохмарна погода. Вночі буде холодно, а ось вдень світити і гріти Сонце. Опадів не буде, а ось температура повітря коливатися буде від 11 до 15 градусів тепла.

Погода всіма силами кричить, що потрібно проводити більше часу на свіжому повітрі, і не сидіти вдома.

Погода в Україні 28 вересня, фото: Facebook
Погода в Україні 28 вересня, фото: Facebook

"Тому - побільше руху, спостережень за красивою природою, коли ще повно листочків, айстр, жоржин і чорнобривців, побільше зустрічей, ділових або дружніх. Словом, осінь підходить до вершини, коли явно не жарко; немає депресивних голих дощів, багато сонця. Гарний час)" - підсумувала синоптик.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження