Мер не зміг зв'язати двох слів українською мовою: Азаров 2.0

Йдеться про Сергія Лупашка, який вітав з 267-м містом Кодима. Він намагався читати з листочка, але видно, що він погано розуміє текст українською мовою. З цієї причини він зробив багато дурних помилок.

Запнувшись на початку кілька разів, він взяв паузу, щоб надіти окуляри. Пояснив, що він нібито не бачить тексту. Але оптичний прилад йому не допоміг, і він продовжив зачитувати привітання ламаною українською.

Як зустрічати Новий 2022 рік різним знакам зодіаку: докладна інструкція

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Астрологи розповіли, як зустрічати Новий 2022 рік різним знакам зодіаку.

Наступного року кожен має можливість досягти будь-яких цілей, передає astrorok.ru. однак для цього слід добре підготуватися і бути уважним.

Новий Рік. Фото: УНІАН
Новий Рік. Фото: УНІАН
Новий Рік. Фото: УНІАН

Пропонуємо гороскоп для різних знаків Зодіаку, які зможе прояснити, як зустрічати Новий Рік Тигра.

13-річна дочка Євгена Кошового з "Квартал 95" у відвертому вбранні довела татові, що вона давно вже не дитина: очі сліпить

Відомий український актор кіно, шоумен, телеведучий Євген Кошовий не тільки успішний чоловік, але і зразковий сім'янин. Комік щасливий у шлюбі вже 14 років, а також виховує двох талановитих дочок Варвару - 13 років і Серафимі - 7 років.

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

Цього разу Варвара пішла до тата на роботу в"Вечірній квартал". Спочатку дівчина показала всім своїм 12, 7 тис.передплатникам свої ніжки в колготках з високими шкіряними чобітьми і дуже короткою облягаючою сукнею.

Свинина-140 грн, а картопля по 9 грн: українцям показали нові ціни на найважливіші продукти

Для жителів і гостей української столиці з'явилися важливі новини. Так, у Києві за місяць подорожчали деякі продукти харчування. Проте за оцінками експертів, деякі продукти все таки стали дешевшими.

Супермаркет, кадр з відео
Супермаркет, кадр з відео

Так, за місяць на дві гривні стала дорожче птах (курячі тушки). В середньому кілограм коштуватиме 74,39 грн за 1 кг. куряче філе подорожчало за місяць до 113,89 грн/кг, що на три гривні більше, ніж місяців раніше.

Злата Огневич розповіла Каті Осадчій, до яких змін її підштовхнула участь у" Холостячці": "перебуваю в..."

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огневич.

Все літо дівчина брала участь в шоу Холостячка, а восени в оксамитовий сезон вона планує відпочити з парою в океані.

"Насолодитися відпочинком, любов'ю, щастям" - розповідає вона.