Кінець вересня і початок жовтня в Україні зазвичай вважаються "бабиним літом". Яка погода очікує українців, яким в останні дні довелося дістати куртки з шафи?

Наступного тижня в Україну нарешті прийде справжнє "бабине літо". Про це повідомляє Гідрометцентр. Особливо пощастить жителям Закарпаття та південних регіонів. Тут температура повітря вдень буде прогріватися до 20 градусів вище нуля. Ночі також будуть дуже теплими, до 12 градусів тепла.

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

В інших регіонах України буде трохи прохолодніше, але також досить комфортно. Температура повітря вдень прогріватиметься до + 12, вночі – до +10. Заморозків на найближчому тижні не очікується, тому городники отримують можливість зібрати залишився на городах урожай.

Значних опадів в Україні також не очікується. Над територією країни встановиться антициклон, який забезпечить теплу погоду. Регіони України будуть перебувати в зоні підвищеного атмосферного тиску. Тому жителям країни можна буде залишити парасольки вдома і не надягати куртки з капюшонами.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Найближчий тиждень подарує одну з останніх можливостей насолодитися сонцем і теплом. Однак водіям на дорогах потрібно бути дуже обережними. Вранці на дорогах може з'являтися туман, проте він буде розсіюватися вдень.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, перший сніг, заморозки і сонячна сухість: синоптики пообіцяли українцям "примхливий" жовтень

Також "Знай.иа" українці поділилися неймовірно красивими кадрами першого снігу, давно такого не було: "Зачаровувати"

Як повідомляв портал «Знай.иа", зима скасовується, але розслаблятися не варто: в Україні потеплішає до +18, скільки ще триватиме друге літо