Володимир Пєсков зробив заяву щодо ситуації, також він назвав дану ситуацію тупиковою.

Прес-секретар зазначив, що причина виключно в діях української влади, так як вона відмовляється виконувати "Мінськ-2", передає портал Тасс.

Ну так, президент Російської Федерації, що називається, був готовий вчора. І тут камінь спотикання який? Ми знаходимося в ситуації, коли робота з реалізації мінського Комплексу заходів зайшла в глухий кут
, - зазначив він.

Також представник Кремля розповів, що Україна бажає замінити Мінські домовленості ще чимось, не називаючи це словами.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Пєсков повідомив, що радники, які займаються даною темою в контексті чотирьох країн Німеччини, Росії, України, Франція, намагаються знову активізувати даний процес. Однак, на даний момент, ситуація, за словами Пєскова, в глухому куті.

Зазначимо, що зустріч трапилася між Володимиром Зеленським і Путіним трапилася в грудні 2019 року.

Раніше повідомляли, зоопарки під загрозою закриття: "слуги" Зеленського хочуть заборонити використання тварин.

Як повідомляв Знай.иа, ведмедик Селфі після смерті мами став дружити з людьми: "приходив на базу і клянчив їжу".

Раніше ми повідомляли, що Володимир Зеленський "розбудив" всю Україну через перемогу Усика над Джошуа. В результаті історичного бою Олександр Усик все ж переміг, повернувши в Україну всі пояси, одноголосним рішенням суддів. А вітати його з перемогою почали абсолютно всі, включаючи президента нашої країни Володимира Зеленського.

[embed]https://youtu.be/jmktbHXCzD4[/embed