Для всіх українців, які в ці холодні вересневі дні з жахом замислюється про нові платіжки за ЖКП, з'явилася важлива інформація. Перед стартом опалювального сезону українці можуть офіційно дізнатися статус субсидії на оплату комуналки.

Зокрема, можна перевірити, схвалили допомогу чи ні, і якщо так, то в якому розмірі. Для цього достатньо знати тільки адресу, з якої було подано заяву на отримання субсидії.

Всі дані містяться в Єдиному Держреєстрі одержувачів житлових субсидій. Інформацію з нього надає Міністерство соціальної політики.

Субсидії, скріншот: subsidii.ioc.gov.ua
Субсидії, скріншот: subsidii.ioc.gov.ua

Як дізнатися, чи нарахована субсидія?

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Насамперед потрібно знайти державний портал за адресою subsidii.ioc.gov.ua. Окрім самого факту призначення субсидії, портал дозволяє з'ясувати її розмір.

Яку інформацію ви знайдете на ресурсі: чи призначена субсидія, термін, суму щомісячних нарахувань.

Як подивитися, чи надали вам субсидію: на сайті треба вибрати місто або населений пункт, вулицю і номер квартири або будинку.

Інформація в реєстрі оновлюється на початку кожного місяця.

Раніше повідомляли, з 1 жовтня зміняться тарифи на всі комунальні послуги: скільки заплатимо за опалення, газ і воду.

Як повідомляв Знай.uа, на пошту і в банк більше не потрібно: українці можуть оформити пенсію онлайн.

Знай.uа писав, студенти підняли бунт через примусову вакцинацію: погрожують відрахувати і виселити з гуртожитків.