Стало відомо про те, що по італійській столиці, в Римі на вулицях помічені дикі кабани. Вони бігають і шукають щось смачне.

Про це повідомляє Інформаційний портал The Local.

Дикі кабани тероризують місто, адже, за час карантину стрімко зросла їх популяція, і вона періодично почали з'являтися в центрі міста. Місцева влада не знає, як вирішити дану проблему.

Тварини нічого не бояться. Їм не страшний громадський транспорт, автомобілі, пішоходи. Вночі вони відправляються на пошуки різних ласощів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Місцеві жителі не особливо раді таким сусідам, адже, тепер вигулювати собак стало дуже небезпечно, тому, вони почали писати скарги влади, щоб ті вирішили проблему. Все б нічого, але, політики не знають як боротися з цією навалою.

Міністр сільського господарства Стефано Патуанеллі заявив, що регіональні влади повинні "забезпечити стримування популяції кабанів".

Дикі кабани, скріншот: Telegram
Дикі кабани, скріншот: Telegram

До слова, за останні 10 років вкрай збільшилася кількість аварій в Італії, які сталися з вини диких тварин. Їх стало більше приблизно на 81%.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в одному з районів міста Харків по вулиці прогулювалася сім'я свиней з качкою. Стало відомо, що курйозні "перехожі" були помічені на одній з вулиць в ранковий час. ПО всій видимості, качки прибилися за стадом, і вже потім абсолютно не хотіли залишати нового господаря.

Нагадаємо, раніше Харковом ганяє стадо жвавих кабанчиків.

Як повідомляє портал Знай.ua На Закарпатті руда красуня пробралася у двір садиби, де водяться павичі, качки і лебеді.

Також Знай.uа писав, що У Дніпрі врятували порося Аркашу від загибелі на бійні