Всі ми турбуємося про здоров'я батьків, дітей, друзів, близьких. Якщо вони хворіють, ми переживаємо, турбуємося про них, не знаходимо собі місця. Чи не краще цього уникнути? Ліванський чернець дав пораду, як подбати про здоров'я близьких.

Портал bible-lessons.in.ua передає слова ченця св. Шарбеля. Він лікує хвороби якщо молитися Йому, прикладати його зображення до хворого місця або вдивлятися в його зображення.

Молитва, фото facebook православна церква України
Молитва, фото facebook православна церква України

Сама молитва звучить так:

Боже, нескінченно прославлений у Твоїх святих. Ти надихнув вірного слугу ченця Шарбеля на світлий, але багатотяжкий шлях суцільних випробувань і він сміливо рушив у нове життя.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мене кличе Бог так, так, мене кличе Бог

Світлом моє і душа моя

Я йду до Тебе Отче! Я обов'язково прийду!

І він прийшов раз і назавжди до Бога.

У пустельній тиші все Богу присвячений.

Йому служив І Бог завжди був з ним! »

У святий Божий угодник Шарбель, ще за життя на землі Господь прославив тебе славою святих. Вислуховуючи твої натхненні молитви, чудовий дар зцілення людей від різних недуг і хвороб дарував тобі Господь. У безцінний лікаря, силою Божою як раніше, так і зараз всяку хворобу скороликуючий, ти надія і розраду тих, кого вже покинули лікарі. У святий Шарбель, прийми від люблячих і вдячних сердець молитви наші на всякі потреби (вказати потребу) пропусти їх через своє серце і занеси Господу Богу за нас грішних і негідних: болящих зціли, бідуючим допоможи і все нам потрібно для здоров'я тілесного і порятунку духовного в Бозі Щиродавця випроси. А ми вдячні за дивне твоє заступництво славимо Бога. Який дарував нам такого молитовника, цілителя і чудотворця, співаючи пісню: Алілуйя.

"Отче наш ..."«"Богородице Діво ...", "Слава, і нині ..."( по 5 разів).

Якщо читати цю молитву кожен день, хворий піде на поправку набагато швидше. Навіть переконані скептики були в шоці. Це дійсно ефективна молитва. Перевірено поколіннями. Молитви допомагають у важких життєвих ситуаціях, при хворобах або бідності. Не полінуйтеся, спробуйте, і головне – вірте. І тоді молитви принесуть плоди, і дадуть вам те благополуччя, про який ви просите.

Нагадаємо, раніше, як врятуватися від зла і "сховатися" за святими однією молитвою: потужні слова і пошук правильного шляху

Також "Знай.иа" писав, що хор Київських духовних шкіл УПЦ зайняв І місце на Міжнародному фестивалі в Польщі

Як повідомляв портал "Знай.иа", Митрополит УПЦ пояснив, що робити, якщо просиме в молитві не виконується