У Франції канатоходець Натан Полін вразив складним перформансом. Відважний і ризикований спортсмен 18 вересня змусив затамувати подих весь Париж, а разом з ним і інтернет.

Видання Reuters повідомляє-раніше ніхто не наважувався на таку висотну і тривалу прогулянку. На висоті 61 метр над річкою Сена, Натан пройшов 600 метрів по канату до іншого берега річки. У якийсь момент 27-річний канатоходець навіть сідав і лягав на канат.

Такий виступ рекордний для Парижа. Відзначимо, що екстремал Натан Полін є одним з кращих слеклайнерів Європи. За плечима молодої людини-офіційний світовий рекорд в хайлайні. У березні 2014 року Поулін пройшов по слабо натягнутій мотузці 142 метри. При цьому, рекорд був встановлений тихо і непомітно — в містечку Ле Репозуар в Департаменті Верхня Савойя, на батьківщині канатохідця. На момент досягнення Поліну було всього 20 років. Натхненний успіхом, хлопець вирішив не зупинятися на досягнутому, і тепер дивує все більш і більш екстремальними і захоплюючими дух перформансами. Сам Натан Полін розповідає, що присвячує тренуванням по слеклайну і хайлайну по кілька годин кожен день. Полін входить до п'ятірки кращих канатоходців світу. Він розповів журналістам, що одними тільки наполегливими тренуваннями не обходиться — він витрачає великі суми на спорядження і дуже сильно працює над собою, щоб перемогти страх.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше помер легендарний французький актор Жан-Поль Бельмондо

Також "Знай.иа" писав, що в Києві на ВДНГ відкрили урбан-парк для любителів екстриму

Як повідомляв портал "Знай.иа", Арсен Мірзоян навчив дочку небезпечному екстриму