Не секрет, що в холодну пору року українці, так само, як і англійці, люблять зігрітися за допомогою чаю. Однак є інформація, що в Україні стало більше фальсифікованої продукції. Саме тому - уважно читайте інформацію на упаковці!!!

Чай виробляють країни Африки, Індія, Китай, Грузія, Шрі-Ланка, Індонезія та Азербайджан. Якщо вказано іншу державу, то вас відверто обманюють.

Про це нагадали в Telegram-каналі "Народний ревізор".

Чай, скріншот: YouTube
Чай, скріншот: YouTube

Країни-реекспортери - США, Голландія, Данія і Німеччина хоч і не підробляють чай, але займаються його перепакуванням. Азіатський чай низьких сортів засипають в красиві коробки і продають за захмарними цінами.

У якісному листовому чаї все листочки повинні бути однакового розміру, без уламків стебел і черешків. Якщо потерти в руці чайний лист, він не повинен розсипатися в пил. Багато піни утворюється при заварюванні простроченого чаю, пити такий напій не можна.

Якщо залити холодною водою листовий чай або чайний пакетик, рідина повинна залишитися прозорою. Якщо вода стала коричневою, це свідчить про те, що в заварці є барвники.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше повідомляли, бракує сосисок: фахівець з дієтичного харчування розкритикувала шкільне меню Євгена Клопотенка.

Як повідомляв Знай.uа, зухвалий Голуб захотів поласувати булочками в магазині, але був вигнаний візком: "Курлик е*та".

Знай.uа писав, дітей у школі ледь не нагодували кексами з цвіллю: "Лайно в себе штовхають".