Українка поскаржилася на авіакомпанію. Відповідний пост з'явився на її Фейсбук-сторінці чорний список.

Дівчина разом з чоловіком летіли за маршрутом Тбілісі-Одеса в авіакомпанії Sky up PQ448. Після того, як пара пройшла реєстрація та паспортний контроль, вони зіткнулися з проблемами розміщення ручної поклажі.

Річ у тому, що місця пари були в самому кінці літаку, з цієї причини ручну поклажу залишили в середині літака, адже місць на полицях ззаду не було.

Коли чоловік поклав пакет з Duty Fri на полицю, на якій було небагато місця, то зіткнувся з нерозумінням бортпровідниці. Вона зробила зауваження і сказала йому це прибрати в інше місце. Пасажир спробував залагодити конфлікт і спробував вибрати кілька місць, проте бортпороводницю це не влаштувало.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тоді чоловік попросив:»покладіть куди самі вважаєте за потрібне". Ці слова бортпровідниця розцінила як образу (не виконавши свої прямі обов'язки допомогти пасажиру розмістити багаж )і покликала головного бортпровідника
, - повідомила учасниця даного конфлікту.

Спочатку до пари підійшов бортпровідник і запитав, чому вони ображають його колегу. Спочатку йому пояснили ситуацію, він пересунув багаж і пішов. Однак конфлікт на цьому не закінчився і через якийсь момент в літаку з'явилася поліція і їх висадили.

Український літак Іл-76дм
Український літак Іл-76дм

Коли ми запитали з якої причини нас знімають з рейсу, вони відповіли що командир борту PQ 448 прийняв це рішення!
, - розповіла жінка.

В результаті пара виявилася висаджена з літака з незрозумілої причини. З ними був ще один чоловік, який випадково втрутився в конфлікт. Йому навіть почали погрожувати.

Пасажир, який висадили з нами, розповідав що старший бортпровідник погрожував йому розправою в Одесі
, - повідомляє Українка.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.