Субсидія на два сезони: як українцям оформити комунальні знижки, алгоритм дій

Як повідомляє Мінсоцполітики, особа, яка зареєстрована (проживає) у житловому приміщенні, має звернутися до органу соціального захисту населення за місцем реєстрації (фактичного проживання).

У паперовому вигляді заяви з необхідними документами приймаються уповноваженими посадовими особами виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади та посадовими особами центру надання адміністративних послуг. Документи передають протягом трьох робочих днів з дати їх надходження відповідному структурному підрозділу з питань соціального захисту населення.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Юлії Тимошенко знайшлася "заміна" в Раді - тренд перейняла 31-річна колега

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Незважаючи на звабливі образи, які 60-річна політик Юлія Тимошенко чи не щодня демонструє в парламенті, титул "почесної коси" перейняла інша колега по залу. Це - 31-річна нардеп Ганна Скороход, член депутатської групи "За майбутнє"

Анна Скороход приходить на роботу з різними зачісками, головним елементом яких є саме коса. Причому, якщо лідер партії "Батьківщина" воліла традиційний варіант, то Анна демонструє різні цікаві плетіння.

Анна Скороход - скріншот
Анна Скороход - скріншот

В Україні впроваджують "жовтий" карантинний рівень: дистанційка для шкіл та обмеження для бізнесу

23 вересня, у всіх регіонах країни вводиться "жовтий" рівень епід безпеки. Крім того, починає діяти вимога, щоб 80% персоналу навчального закладу були вакциновані принаймні однією дозою — тоді цей заклад буде продовжувати свою роботу.

"Також сьогодні Уряд підтримав рішення, згідно з яким дитячі садки, спеціальні установи та молодші класи працюватимуть як очно в "жовтій", так і "червоній" зонах. У зв'язку з карантинною постановою, завтра також вводяться додаткові обмеження в роботі громадських закладів", - повідомив Денис Шмигаль.

Нові карантинні обмеження, facebook.com/dshmyhal
Нові карантинні обмеження, facebook.com/dshmyhal

Дід, затопи грубку: українці масово переходять на дрова через дорогий газ

Ціна на природний газ в середньому становить 2950 гривень за 1000 кубічних метрів. Однак, чи дає газ таке ж тепло, як дрова. Українець розповів, що минулої весни хотів просмолити двері льоху. Тому він дрібно нарубав смоли, всипав у відро і поставив його на газову плитку. Вогонь горів на повну, проте смола розтопилася тільки до сметаноподібного стану.

"Виявилося, що топити дровами в шість разів дешевше. І якщо подорожчають дрова, все одно ними завжди буде в кілька разів вигідніше топити, ніж газом. До того ж дрова - паливо, яке відновлюється. Не дарма ж фіни вирощують енергетичну лозу, а норвежці, які повністю забезпечені газом, в себе спалюють дешеве паливо, а газ продають за кордон", - повідомив українець.

ціни на газ, фото Pxhere
ціни на газ, фото Pxhere

Анастасія Приходько після Ані Лорак заговорила про домагання Костянтина Меладзе: "Сильно образило"

Журналісти ЖВЛ не змогли з Анастасією Приходько обійти тему харассмента. Все через те, що колишнього продюсера зірки Костянтина Меладзе звинувачують у сексуальних домаганнях. Однією з перших про це публічно заговорила Ані Лорак, проте Приходько запевняє, що нічого такого з нею не було.

"До мене Констянтин Меладзе не залицявся У мене не було ніяких натяків з його боку, тому мене дуже сильно образило, коли Кароліна сказала, що всі були згодні на ці умови і працювали з Костянтином Меладзе. Я дуже по діловому все це роблю, не приходжу в коротких спідницях, не фарбуюся, не перекидаю ногу на ногу, не провокую, тому у чоловіків не виникає бажання щось мені запропонувати", - підсумувала вона.

Анастасія Приходько, скріншот із відео
Анастасія Приходько, скріншот із відео