Незабаром - День вчителя. У ресурсі «Освіторія» поділилися кількома ідеями щодо того, який подарунок може потішити педагога.

Зокрема, вчителю пропонують подарувати лампу для гаджета – це допоможе йому працювати за ноутбуком чи комп’ютером, не псуючи очей поганим світлом. Ідеально підійде міні-LED-лампа, яка кріпиться на ноутбук, не займає багато місця і не заважає працювати. Із таким освітленням вчитель зможе впевненіше почуватися на екрані під час онлайн-уроку.

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Маленька дошка: під час дистанційного навчання невеличка дошка допоможе пояснити матеріал учням не «на пальцях», а так, ніби вони перебувають у класі. Для вчителя це може стати чудовим подарунком, який дозволить інтерактивніше підійти до вивчення матеріалу.

Мікрофон для ноутбука: поганий звук може звести нанівець всі намагання вчителя викласти матеріал. Щоб не змушувати його кричати на ноутбук, краще подаруйте маленький петличний мікрофон або ж бездротовий мікрофон з модулем Bluetooth, який можна суміщати його з іншими гаджетами.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

людина в окулярах
людина в окулярах

Окуляри проти синього світла: очі вчителя втомлюються від постійного споглядання екрану комп’ютера, а від синього світла, яке випромінюють гаджети, порушується сон. Щоб захистити педагога від негативного впливу, подаруйте йому спеціальні захисні окуляри.

Чашка: вічний подарунок, який, втім, може бути досить небанальним. Урізноманітнити подарунок можна, додавши смішний напис чи мудру цитату, яка подобається вчителю. Або ж просто розмістити на ній фото класу. Крім чашок із магазину можна замовити авторську, ручної роботи із цікавим дизайном.

Розумна чашка Xiaomi
Розумна чашка Xiaomi

Нагадаємо, що жодної форми, нове меню та учнівські: які зміни чекають школярів з 1 вересня

Раніше портал Знай.ua писав, що з 1 вересня українські школярі зможуть навчатися вдома: як це зробити

Також портал Знай.ua інформував, що ЗНО 2019 провалили тисячі школярів.