У Харкові студентки у стані алкогольного сп'яніння відмовилися плати водію таксі за проїзд.

Відповідне відео з'явилося у Телеграм каналі "Вартові Еспресо".

Так, стало відомо, що дві п'яні студенти викликали таксі до свого гуртожитку. Однак, коли таксист привіз їх до вказаного місця, вони відмовилися платити за проїзд та почали хамити.

Студентки відмовилися платити за таксі, скріншот
Студентки відмовилися платити за таксі, скріншот

Згодом, коли таксист почав їх знімати на відео, заявили, що у них списалися гроші з рахунку, однак за словами водія вони мали платити готівкою.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"У Харкові п'яні студентки-прокурорши не заплатили таксисту 76 грн за проїзд. Водій розповів, що дівчата називали його холуєм і лакеєм, але коли камера включилася, вели себе спокійніше", - сказано у Телеграм каналі "Вартові Еспресо".

Студентки відмовилися платити за таксі, скріншот
Студентки відмовилися платити за таксі, скріншот

Коли водій таксі пригрозив студенткам, що викладе це відео у мережу, то одна з пасажирок пообіцяла заплатити, і заявила, що виникло непорозуміння. Однак, водій сказав, щоб вони покинули його автівку.

Нагадаємо, Mercedes-Benz, Maybach і Bentley: українцям показали найдорожче таксі, де водії заробляють по 65 тисяч в місяць. Година поїздки у такому таксі обійдеться в дві тисячі