19-річна дівчина вийшла заміж за чоловіка, який старший за неї на 42 роки. Батьки в шоці. Вони не схвалили вибір дочки настільки, що викликали поліцію.

Одрі Шайєнн-Смайлі Мун поділилася, що батьки були настільки шоковані її вибором, що коли вона вперше привела додому 61-річного чоловіка Кевіна, вони викликали поліцію.

У США дівчина вийшла заміж за 61-річного чоловіка, фото Jam Press
У США дівчина вийшла заміж за 61-річного чоловіка, фото Jam Press

Незважаючи на початкові розбіжності, зараз сім'я дівчини добре ставиться до її обранця.

Одрі познайомилася з майбутнім чоловіком на сайті знайомств 9 січня 2020 року. Її привернула його біографія, адже дівчина-офіцер військової поліції, а чоловік виявився колишнім співробітником цієї ж організації. Це змусило її закрити очі на значну різницю у віці.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Через кілька місяців листування пара зрозуміла, що вони люблять один одного. У липні 2020 року вони вперше зустрілися Наживо.

Одрі ділиться враженнями від першої зустрічі, за словами дівчини, вперше побачивши обранця вона сильно нервувала, але Кевін швидко взяв ситуацію в свої руки, підійшов і поцілував дівчину. Це була любов з першого погляду.

І для Одрі, і для Кевіна досвід відносин з такою різницею у віці став першим в житті, проте вони обидва сходяться на думці, що вік не має значення, адже у них багато спільних інтересів і тем.

У США дівчина вийшла заміж за 61-річного чоловіка, фото Jam Press
У США дівчина вийшла заміж за 61-річного чоловіка, фото Jam Press

Кевін до зустрічі з Одрі вже мав досвід шлюбу, а так само у нього є двоє дітей, 16 і 23 років. Діти повністю підтримують ці відносини, адже вони бачать, наскільки пара щаслива.

Одрі довгий час тримала стосунки в секреті від сім'ї, адже Кевін старший за них обох, батькам дівчини 38 і 43 роки. У серпні 2020 Одрі все ж вирішила познайомити свою сім'ю зі своїм обранцем. За її словами, сім'я спочатку була вороже налаштована до Кевіна через те, що вони неправильно говорили про свої стосунки, батьки дівчини навіть викликали поліцію. Перші три дні батьки кричали на Кевіна, коли він підходив до дівчини і всіляко підкреслювали, що їхні стосунки неправильні. Але все ж з часом сім'я дівчини стала ставитися до обранця дочки тепло, і вони дійсно полюбили Кевіна як члена сім'ї.

Тепер пара планує завести дитину. Одрі переїде до Кевіна в наступному році, коли він вийде на пенсію.

Нагадаємо, раніше Новий наречений Раміни зробив те, на що не наважувався Віталій Козловський

Також "Знай.uа" писав, що Юрій Нікітін зізнався, чи не шкодує про двох весіллях з Олею Горбачовою

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аліна Гросу в образі Лариси Доліної відгуляла шикарне весілля