Наталія Могилевська розповіла про "плагіат" Тіни Кароль: "У мене така є ще з 1998 року"

В інтерв'ю Катерині Осадчій для програми " Світське життя "Наталія Могилевська також пояснила, чому вона підозрює свою колегу по сцені Тіну Кароль в" плагіаті " концертної сукні.

Тіна Кароль і Наталя Могилевська, кадр з відео
Тіна Кароль і Наталя Могилевська, кадр з відео

"Днями Тіна Кароль одягла таку чорно-білу сукню під зебру Жана-Поля Готьє. У мене є таке плаття і воно було знято у мене ще в 1998 році в кліпі "вона красиво прощалася з любов'ю", - додала співачка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У Приватбанку не можна оплатити комуналку: українці не знають, куди бігти

Українець поскаржився на додаток Приват24, за допомогою якого він не може оплатити комунальні послуги. Скарга з'явилася на сайті Мінфін.

Скарга на ПриватБанк, фото: скріншот
Скарга на ПриватБанк, фото: скріншот

Чоловік розповів, що у нього виходить отримувати виключно інтернет, телефон і телевізор, а ось зробити платіж комунальним підприємствам не вдається. Через реквізити вдається оплатити електрику, а ось газ оплатити не вдається.

Призов в українську армію, 1 жовтня: історія майбутнього батька, який ховався від військкомату 3 роки

Це випробування відбувається для молодих хлопців не тільки навесні, але і восени. Щорічно збільшується кількість тих, хто намагається або зумів "відкосити" від армії. Однак не варто забувати, що за ухилення можна потрапити на штраф (від 85 до 255 грн), або ж на кримінальну відповідальність.

фото: АрміяInform
фото: АрміяInform

В армію не можна забрати студентів на денному навчанні, учнів або працівників аспірантури, докторантури або інтернатури, осіб з непрацездатними батьками.

Матуся в жалобі: Алла Пугачова прийшла в чорному на свято дітей

Максим Галкін відома персона як в наших широтах, так і за кордоном. Коли ми чуємо про цього артиста, нам спадають на думку його пародії, участі в телешоу і відносини з Аллою Пугачовою.

Свій новий пост Максим проілюстрував фотографіями з самого свята. На них ми можемо побачити дуже атмосферні сімейні, спільні та інші фото, які показують, що на святі точно ніхто не занудьгував. На одному сам Максим зі своєю дружиною, Аллою Пугачовою, і двома дітьми, на іншому-діти в оточенні однолітків, які були запрошені на святкування.

На Канарських островах почалося потужне виверження вулкана: такого пекла не бачили з 1971

На Канарських островах почалося виверження вулкана в Кумбрі В'єха-де-Ла-Пальма, в районі Лас-Манчас, після того, як в останні дні в цьому районі були зареєстровані тисячі землетрусів.

Виверження вулкану на Канарських островах, кадр з відео
Виверження вулкану на Канарських островах, кадр з відео

Вулкан Кумбре-В'єха на іспанському острові Пальма прокинувся вперше з 1971 року. Раніше вчені зафіксували в цьому районі зростання сейсмічної активності. Там сталося понад 20 тисяч землетрусів за тиждень.