Шість порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 18 вересня.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Відомо, що путінські окупанти продовжують обстріли і зараз здійснили їх в районі населених пунктів Новоселівка Друга, Нью-Йорк, Широкине, Південне та Катеринівка. У Луганській області зафіксовано проліт ворожого БПЛА "Орлан-10" з подальшим перетином лінії розмежування.

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

Використовували бойовики станкові протитанкові гранатомети, заборонені Мінськими домовленостями міномети 120 калібру, а ще артилерію калібру 122 мм, великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

"На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь, застосувавши дозволену Мінськими домовленостями зброю. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представникам ОБСЄ через українську сторону СЦКК. Станом на 7 годину ранку, 19 вересня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню", - йдеться в повідомленні. ООС

Український військовослужбовець, фото: Facebook
Український військовослужбовець, фото: Facebook

Йдеться про агресію в бік Майорська. Втрат серед українських воїнів немає, вони продовжують повністю контролювати ситуацію на Донбасі і стримувати збройну агресію путінських окупантів.

Нагадаємо, українські воїни постраждали від обстрілів забороненою зброєю на Донбасі: окупанти все частіше літають і мінують

Як повідомляв "Знай.ua", військові та рятувальники відновлюють прифронтову Авдіївку після обстрілів: "Ніхто нікого не залишить"

Знай.ua писав, Рада "відправила" українців в Нью-Йорк: навіть літак не знадобиться