Літо закінчилося, а значить пора задуматися про підготовку до наступного.

Ми багато знаємо про те, що потрібно робити для схуднення. Їсти менше, тренуватися більше, але чи замислювалися ви, що може уповільнити ваше схуднення?

Спеціаліст з масажу поділилася інформацією, чому в процесі схуднення варто відмовитися від алкоголю.

Алкоголь при курсі масажу, фото з відкритих джерел
Алкоголь при курсі масажу, фото з відкритих джерел

Якщо ви проходите курс масажу для схуднення, або просто плануєте позбутися від зайвих сантиметрів на тілі, від алкоголю краще відмовитися. Автор наводить переконливі аргументи шкоди алкоголю на ефективність процедур. Тому ж алкоголь - це порожні калорії, які не принесуть вашому тілу ні вітамінів, не мінералів, і в цілому не мають травної цінності.
По-друге, велика кількість алкоголю містить в складі величезні дози цукру, особливо якщо мова йде про коктейлях, лікерах, настоянках. Алкоголь-це чисті вуглеводи, споживання яких слід скоротити людям, які прагнуть знизити вагу.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

По-третє, є прихована небезпека вживання алкоголю. Напевно багато хто відзначав, що на вечірках з великою кількістю звеселяючих напоїв різко виростає апетит. Організму хочеться що-небудь з'їсти, щоб зменшити шкідливий вплив алкоголю на організм. Закушуючи алкогольні напої, ми можемо з'їсти набагато більше, ніж зазвичай, так як почуття голоду притупляється, а зайві калорії організм з радістю переробить в зайві кілограми.

Так само при зловживанні міцними напоями організм втрачає цінну воду, і страждає від зневоднення. Разом з водою організм втрачає цінні вітаміни і мінерали, які важливі для нормального метаболізму.

Так алкоголь сильно уповільнює ваше схуднення. Адже він виводить важливі для організму мікроелементи і вітаміни, а натомість залишає масу калорій, з яких тіло не може отримати користь.

Нагадаємо, раніше схудла Лоліта Мілявська хотіла похвалитися фігурою, але нарвалася на хейт

Також "Знай.uа" писав, що "Ревізор" Олена Філонова віддала своє тіло в надійні руки заради ідеальної талії

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці скинули десятки кілограм заради своїх рідних. Неймовірні історії схуднення