У сучасному світі всі намагаються продовжити свою молодість, тому вдаються до здорового способу життя або ж "уколів краси".
Зараз виділяють три типи старіння, це хроностаріння, воно є природнім і зумовлене генетикою. Також є фотостаріння, воно спричинене ультрафіолетовим випромінюванням, а ще глікостаріння, через вживання цукру, передає "Мamash_organic" в Instagram.

Як не дивно, але саме хроностаріння в цьому списку насправді впливає найменше. На 1 місці - фотостаріння, на 2 місці - глікостаріння. Шкіра людини може старіти швидше від вживання цукру, ніж від природних змін. Як зазначають фахівці, процес Глікації суттєво не розвивається в дермі до 30 (максимум 35 років). Але після даної межі він починає набирати оберти.

Глікація, фото з "Мamash_organic"
Глікація, фото з "Мamash_organic"


Як боротися з глікацією в організмі?

Найголовніше це припинити вживати цукор та улюблені солодощі, так вдасться впоратися з подальшим накопиченням цукрів у шкірі. Після цього варто збільшити кількість фізичних вправ, вони допомагають утилізувати частково накопичену глюкозу м’язами, покращуючи жировий обмін та знижуючи рівень глюкози в крові.

Цукор / фото: Pixabay
Цукор / фото: Pixabay

Зелений чай сприяє зменшенню глікації в організмі, тому якщо хочете продовжити свою молодість - полюбіть його. А щоб звести на нівець рівень глікації, потрібно підібрати для себе гарний догляд, перед цим проконсультувавшись з косметологом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще