18 вересня 2009 року дівчина з Білорусі, Глафіра Винарська народила двійнят-Назара і Василину. Минуло вже 12 років, однак, радості материнства вона так і не відчуло.

Дівчина після 9 класу пішла вчитися, потім влаштувалася на роботу і будувала успішну кар'єру. Потім вона зустріла свого майбутнього чоловіка, в листопаді 2008 року зіграли весілля, і вже в лютому вона завагітніла.

Історія жінки з Білорусі, фото: скріншот
Історія жінки з Білорусі, фото: скріншот

Вагітність проходила добре, і мама жінки почала переживати, адже так не буває. Людмила розповідає, що на восьмому місяці у її дочки почалися болі. Посеред ночі їй стало погано, почала боліти спина і швидка допомога забрала її в лікарню.

Лікар сказав, що у неї гестоз - ускладнення на пізніх термінах вагітності, коли сильно погіршується робота нирок, судин і головного мозку. Через тиждень було прийнято рішення робити кесарів розтин, щоб врятувати малюків. Лікарі припускали, що хвороба піде сама собою, однак, цього не сталося.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Історія жінки з Білорусі, фото: скріншот
Історія жінки з Білорусі, фото: скріншот

Сталася зупинка серця, набряк мозку. У день народження, 22 грудня, мама дізналася, що її дочка пережила клінічну смерть в 40 хвилин.

До слова, потім послідувало 40 днів коси, і діагноз «хронічне вегетативний стан». Людмила вже більше 10 років не опускає руки, і намагається боротися за свою дочку, віддаючи всі сили і гроші на що, щоб її дочка відновилася, і змогла знову жити повноцінним життям.

"А що ви хочете почути? Вона жити не буде. Ніяких рефлексів, які повинні бути-Немає. Вона не ковтає, нічого" - повторювали постійно лікарі.

Дітки народилися здоровими, з ними на щастя все добре. До першого класу вони жили з мамою, але потім чоловік Глафіри одружився вдруге, і вони пішли в нову сім'ю.

При цьому вони регулярно приїжджають побачитися з бабусею і мамою.

Нагадаємо, ворожий безпілотник на Донбасі "винюхував" позиції ЗСУ: гранатомети окупантів не вщухають. Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній учень з "фізруком" пліч-о-пліч захищають Батьківщину

Також, доктор Євген Комаровський і футбольний коментатор Віктор Вацко помірялися "грибним урожаєм": "Головач гігантський".