Українцям розповіли, де в країні найкомфортніше жити. Де є всі зручності, а також найбільше різних послуг.

Дослідження провів Міжнародний республіканський інститут, який підтримується Міністерством закордонних справ Канади та урядовим Агентством США з міжнародного розвитку.

Рейтинг міст, фото: соціальні мережі
Рейтинг міст, фото: соціальні мережі

Виявилося, що найкомфортніше жити саме у Вінниці. Там люди найбільше виявилися задоволені своїм містом. Далі йде Луцьк, а замикає трійку Івано-Франківськ. Найгіршу оцінку від експертів отримав Херсон.

Погода у Вінниці, фото: Уніан
Погода у Вінниці, фото: Уніан

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто відзначити, що Київ навіть не увійшов до десятки цього рейтингу, і розташовується скромно на 18 місці. Навіть незважаючи на те, що це столиця, люди не завжди задоволені всім, що тут відбувається.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

На перше місце Вінниця, в якій проживає 370 тисяч осіб, вплинув IT-кластер, де працює величезна кількість розробників.

Практично половина жителів кажуть, що почувають себе в місті безпечно, зокрема вночі, коли прогулюються темними вулицями. 59% жителів абсолютно впевнені, що місто сучасне, і стрімко розвивається використовуючи технологічні інновації.

Херсонський аеропорт
Херсонський аеропорт

Разом з Херсоном найгірші позиції у Миколаєва і Чернівців. Місцеві не зовсім задоволені якістю життя там, а також їх не влаштовує те, як місто розвивається останнім часом.

Нагадаємо, колишній мер крав капусту і цибулю з чужого городу: спіймали на грядці. Чоловіка спіймали прямо на городі

Як повідомляв портал Знай.ua, клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також Знай.ua писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн.