Стало відомо про те, що в Китаї жінку обікрали під час танцю на фоні гір. Грабіжника знайшли відразу, і нею виявилася звичайна мавпа, яка отримала цінний вантаж.

Справа в тому, що на початку осені китаянка вирушила в подорож по своїй рідній країні, і ось, черговою точкою став популярний Національний парк Чжанцзяцзе, що в провінції Хунань.

Вона завжди мріяла подивитися на красу парку, тому, поки закриті кордони, і велика частина світу недоступна, вирішила скористатися можливістю, і подивитися на рідні місця.

Мабуть, жінці дуже сподобалося, і коли вона піднялася на оглядовий майданчик, ноги відразу ж пустилися в танок. Було все весело і завзято, люди раділи, однак, потім сталося те, чого ніхто не очікував.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Мавпа з дзеркалом, фото: pixabay
Мавпа з дзеркалом, фото: pixabay

У кадрі в секунду з'явилася Мавпа, і вкрала сумку з усім вмістом. Нічого не віщувало біди, але враження від парку були геть зіпсовані.

Ймовірно, що Мавпі не сподобався танець жінки, і вона без попередження вихопила сумку туристки, і швидко зникла в невідомому напрямку. Ніхто не встиг ніяк відреагувати, був тільки крик, який ще сильніше злякав примата.

Мавпа вкрала сумку в Китаї, фото: скріншот з відео
Мавпа вкрала сумку в Китаї, фото: скріншот з відео

Спустошений погляд старенької в кінці ролика говорить сам за себе. Всередині були не тільки всі гроші, а й документи. Але все не так погано. Пізніше стало відомо, що за допомогою їжі примата вдалося приманити, і переконати відпустити сумку. Все закінчилося благополучно.

Мавпа вкрала сумку в Китаї, фото: скріншот з відео
Мавпа вкрала сумку в Китаї, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, Теорія Дарвіна у всій красі: в Україні знайшли мавпу, яка шокувала схожістю на людину.

Як повідомляв портал Знай.ua, Шимпанзе спростували міф про свою агресивність.

Також Знай.uа писав, що Шимпанзе сумували і плакали над тілом свого друга.