Зовсім скоро всі вчителі в Україні відзначатимуть їх професійне свято. Часто учні і батьки хочуть порадувати співробітника освіти, але, виникає питання - що ж дарувати.

Класичними букетами і цукерками в коробках здивувати вже практично неможливо. Щороку батьки починають ламати голову над ідеєю для подарунка, щоб це було не тільки приємно, але і стало в нагоді.

День вчителя 2020
День вчителя 2020: Facebook

Порадувати вчителя дійсно складно, так як ви не дуже з ним знайомі, і не знаєте про його захоплення.

Потрібно зробити такий подарунок, яким би вчитель міг користуватися і на роботі і вдома. При цьому, це може бути не обов'язково щось дороге. Можна зробити, наприклад, букет своїми руками.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

День вчителя 2020
День вчителя 2020: Facebook

Головне також упаковка-навіть якщо подарунок зовсім символічний, краще його упакувати.

Відмінним варіантом буде косметика по догляду за шкiрою, яка так всім необхідна. Знайти різні набори можна на будь-який бюджет, від 200-300 гривень. Головне при даруванні не забути зняти цінник, і ні в якому разі не згадувати, скільки вони коштують.

Коcметика, фото Pxhere
Коcметика, фото Pxhere

Можна подарувати від усього класу гроші, якщо скинутися, то сума вийде непогана. Однак, не варто забувати про етикет. У багатьох закладах це і зовсім можуть розцінити як хабар.

Можна замість грошей подарувати сертифікат якогось магазину.

Грошовий сертифікат, скріншот
Грошовий сертифікат, скріншот
ютуб, скріншот

Ювелірні прикраси можуть поставити вчителя в незручне становище, і він буде відчувати себе в боргу перед батьками та їхніми дітьми. Також, ніхто крім самого вчителя не знає смак, а підбирати під себе не дуже.

Рукавички і шарф своїми руками
Рукавички і шарф своїми руками

А ось що дійсно може стати в нагоді-шкатулка або ж органайзер для прикрас. Він коштує умовних 100-500 гривень, але, завжди буде вдома радувати око.

Дарувати одяг також спочатку погана ідея, так як складно вгадати з розміром, фасоном і так далі. Винятком є різні аксесуари за типом шарфів, хусток, або ж краваток для чоловіків.

Урок в школі, фото: скріншот з відео
Урок в школі, фото: скріншот з відео

Дарувати посуд можна, але якщо це якийсь незвичайний комплект, який не буде стояти і припадати пилом на полицях.

Алкоголь табу, не можна дарувати ні в якому разі, так як це навчальний заклад, і не можна показувати дітям поганий приклад.

Нагадаємо, що жодної форми, нове меню та учнівські: які зміни чекають школярів з 1 вересня

Раніше портал Знай.ua писав, що з 1 вересня українські школярі зможуть навчатися вдома: як це зробити

Також портал Знай.ua інформував, що ЗНО 2019 провалили тисячі школярів.