Стало відомо хто увійшов до нового видання книги рекордів Гіннеса. Самі незвичайні досягнення людей і тварин в світі.

У книзі дуже багато категорій, де представлені молоді, успішні та спортивні герої. Серед них є і тварини, включаючи собаку з найбільшими вухами в світі.

Справа в тому, що собака породи кунхаунд Лу отримала місце в книзі завдяки своїй особливості. Довжина вух тварини склала 34 сантиметри, і це абсолютний рекорд серед чотирилапих.

Господиня собаки Пейдж Олсен завжди помічала, що у її вихованця надзвичайно довгі вуха. Коли весь світ закрився на карантин, вона вирішила все ж їх виміряти. В результаті - точне попадання в книгу рекордів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що незважаючи на аномальну довжину, якогось особливого догляду вуха не вимагають.

Собака рекордсмен, фото: Книга рекордів Гіннеса
Собака рекордсмен, фото: Книга рекордів Гіннеса

Раз на місяць господиня перевіряє їх на чистоту, а щоб взимку вони не волочилися по снігу, Пейдж Олсен використовує особливу пов'язку і грілку. Це допомагає собаці не відчувати особливого дискомфорту.

Олсен розповідає, що у Лу є шанувальники скрізь, де б вона не пішла, і закликає всіх власників домашніх тварин "прийняти унікальність і завжди любити їх".

Як повідомляють західні джерела, книгу можна буде придбати приблизно за 740 гривень, замовивши на сайті. Завдяки ній можна дізнатися про величезну кількість рекордів і незвичайних людей і тварин, які є в цьому світі.

Нагадаємо, тільки початок: Дар'я Білодід взяла першу медаль для України на Олімпійських іграх-2020. Українка здобула бронзу на змаганнях

Як повідомляв портал Знай.ua, Росія вирізала Україну на церемонії відкриття Олімпіади в Токіо: "втекли" на рекламу. У Росії не показали вихід України на церемонії відкриття Олімпіади

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський дав настанови українським олімпійцям у Токіо