Стало відомо про інцидент, коли чоловік вирішив піти проти системи, і поміняти ім'я та прізвище через своїх рідних дітей. Все для того, щоб не платити за них двох аліменти.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці Міністерства юстиції України в соціальній мережі Facebook, де регулярно розповідають подібні історії з життя громадян.

Щомісяця він повинен був платити за двох малюків по 6 тисяч гривень, і все це починаючи з грудня місяця.

Але, на його жаль, обдурити виконавчу службу не вдалося, так як не все так просто. Під час виконання рішення суду державним виконавцем Шевченківського відділення виконавчої служби у місті Запоріжжі було встановлено факт зміни ім'я та прізвище.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Аліменти, скріншот із відео
Аліменти, скріншот із відео

"Після підтвердження нових відомостей з Державного реєстру актів цивільного стану щодо боржника, державним виконавцем повторно застосовано заходи, передбачені частиною 9 статті 71 Закону України "Про виконавче провадження" - йдеться в повідомленні.

Чоловікові заарештували рахунок, обмежили право виїжджати за кордон, заборонено керувати транспортними засобами, а також використовувати зброю і полювати.

аліменти, скріншот з відео
аліменти, скріншот з відео

Чоловік сплатив борг у розмірі 337 407 гривень, сплатив штраф у 39 тисяч гривень, і віддав ще 33 450 за виконавчий збір.

Варто відзначити, що такі обмеження тепер для кожного боржника, це допомагає їм одуматися і заплатити гроші.

Нагадаємо, що українці дізналися, як новий закон" про колекторів " полегшує життя.

Як повідомляв портал Знай.ua, самоізоляція з "дій вдома" насправді нікого не обмежує: юрист навів незаперечні факти.

Також Знай.ua писав, що юрист нагадав, за що українські водії можуть отримати штраф у розмірі 10 і більше тисяч гривень.