Ксенія Мішина показала те, від чого відмовився Олександр Еллерт: "Це дорогого коштує"

Ксенія Мішина опублікувала нову фотографію, на якій виглядає особливо привабливою. Світлину акторка вирішила не підписували, залишивши лише сердечко. Коментатори відзначають, що Ксенія не лише красива, але й дуже розумна людина.

Фото зі сторінки Ксенії Мішиної

Після нової презентації Apple обвалили ціни і зняли з виробництва деякі моделі iPhone: майже "задарма"

Після оновлення онлайн-магазину 15 вересня, стало відомо, що придбати торішні iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max, а також iPhone XR 2018 року покупці більше не зможуть - компанія припинила продажі цих моделей. Деяким пощастить відхопити моделі в сторонніх магазинах, поки склади не спорожніють.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

магазин Apple Shop в Україні, фото з Facebook

Дистанційки не буде: українським школам, де менше 80% вакцинованих, пообіцяли карантин

З Івано-Франківської області прийшли важливі новини, тут голова ОДА заявила, що з приходом так званої "жовтої зони" карантину на Прикарпаття освітні заклади, де вакциновано менше 80% працівників, буде зачинено на карантин. Цього тижня організовані виїзні бригади медиків, які їздять навчальними закладами області та вакцинують вчителів.

Карантин в школах, фото: кадр з відео
Карантин в школах, фото: кадр з відео

Держспоживслужба врятувала дітей від небезпечних цукерок: шкідливі речовини перевищували норму

У Києві Держспоживслужба виявила небезпечні цукерки. У солодощах завищено вміст транзитних кислот. Як повідомляється на сайті Головного управління Держспоживслужби, виробник небезпечних солодощів - ТМ "Ріконд". Вміст речовини у шоколадних цукерках не відповідає нормі. Зазначається також, що ці солодощі експортувалися з України через місто Рівне в Литву.

18-річна донька Олени Кравець з "Квартал 95" "повернулася" у дитинство: "Сьогодні мені 5"

Цього разу Марія Кравець пожартувала, що знову зуміла повернутися у дитинство завдяки одному секретному способу. Дівчина виклала відео з автомобіля, і показала свою сьогоднішню зачіску. Марія Кравець заплела на голові дві косички й заявила: "Сьогодні мені 5".

Марія Кравець, instagram.com/maarriill
Марія Кравець, instagram.com/maarriill