У Польщі чоловік, який працює пожежником, заштовхав у свою автівку і серйозно побив двох українських дітей. Пояснює, що все через самокат.

Чергова історія про те, як працівники екстрених служб застосовують силу до українців, з'явилася на сайті Ekspress Bydgoski. Інцидент стався у місті Бидгощ ще 8 вересня. Саме там пожежник напав на двох хлопчиків 8-и й 10-и років, які родом з України.

35-річний чоловік закрив дітей у машині та побив. У результаті застосування сили проти дітей і різкого гальмування в одного з дітей, 10-річного хлопчика, зламаний ніс, в іншого - травма руки. Крім того, в автомобілі чоловіка виявлено сліди крові.

Поліція в Польщі, фото ілюстративне: cripo.com.ua
Поліція в Польщі, фото ілюстративне: cripo.com.ua

Причиною називають дитячий самокат, який, начебто то, діти позичили в сина пожежника та не повернули вчасно. Після цього розлючений батько вирішив помститися малолітнім "кривдникам".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Зазначається, що на цей час пожежника відсторонено від займаної посади на три місяці, ведеться слідство. Проте у поліції встигли зауважити, що злочин не пов'язаний з національністю дітей.

Місцева прокуратура висунула йому звинувачення у позбавленні волі та побитті, за що зловмиснику загрожує до п’яти років ув’язнення. Водночас очевидці стверджують, що під час викрадення хлопців він їх ображав за національною ознакою.

Поліція в Польщі, фото ілюстративне: vesti.ua
Поліція в Польщі, фото ілюстративне: vesti.ua

Нагадаємо, українські безхатьки отримали шанс на нове життя: відмили, похвалили - ще й гроші дають. Людей повертають у соціум і навчають розпоряджатися грошима

Як повідомляв портал "Знай.ua", кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Хто не отримає субсидію в опалювальному сезоні

Також "Знай.ua" писав, що Facebook створив "білий список", якому дозволено більше, ніж іншим: хто потрапив до обраних. Facebook створив "білий список" користувачів