З міста Харків прийшли новини, з якими вже знайомі мільйони українців. Однак важливо про них нагадати і навіть тисячний раз. Справа в тому, що жителі одного з районів міста скаржаться на величезні черги в продуктовому супермаркеті відомої мережі "АТБ".

За словами харків'ян, в магазині, який розташований на вулиці Вернадського, постійно величезні черги, а каси зачиняються буквально в годину пік - ввечері.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Супермаркет "АТБ", фото: Telegram
Супермаркет "АТБ", фото: Telegram

"В #АТБ на вул. Вернадського, 12, вечорами зачиняють половину кас. Черги по 10-15 людей на кожну касу. #Харків", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Важливо зазначити той факт, що покупці відразу ж додали до своєї скарги фотографію, яка підтверджує дану проблему. На опублікованому знімку можна помітити, що біля лотків з фруктами і овочами утворилася тиснява і люди намагаються "вирвати" собі пакетик для запланованої покупки.

Також варто нагадати той факт, що з міста Дніпро прийшли доволі "трагічні" новини, які можуть говорити, що далеко не все в порядку з постачанням смаколиками. Так, в одному з магазинів популярної мережі супермаркетів "АТБ" було придбано плюшку з цукром. Однак згодом там виявили шматок пластику.

Раніше повідомляли, школа зібрала з батьків гроші не ремонт, а діти сидять на "аварійних" стільцях: цвяхи стирчать звідусіль.

Як повідомляв Знай.uа, українцю замість варення в плюшку засунули шматок пластику: "Cмачна, напевно".

Знай.uа писав, топ шкідливих звичок, що приносять бідність в будинок: забудьте про це, поки гаманець не спорожнів.