Нещодавно глядачі SAS Australia стали свідками, того, як колишній футболіст Сем Берджесс витримав непростий виклик просто в ефірі програми.

У своєму Instagram Сем Берджесс назвав це найскладнішим тестом у своєму житті. Перед форвардом, який переміг у прем'єр-лізі, вагою 120 кілограмів, поставили завдання пролізти через 25-метровий тунель, який постійно звужувався. На це чоловікові знадобилося 45 хвилин, передає "7news".


Це випробування багатьом глядачам нагадало про їхню клаустрофобію, коли 32-річний чоловік намагався протиснути своє тіло крізь маленький тунель, що ставав все меншим та меншим. Погіршувала ситуацію ще й травма лівого плеча спортсмена, яка змусила його раптово вийти на пенсію у 2019 році.


Сем Берджес був змушений покрутити лівою рукою над головою, щоб проштовхнутися в найменшу частину тунелю. Однак це не всі перешкоди, які трапилися під час випробування. Згодом колишній футболіст почав скаржитися, що застряг.

Сем Берджесс, фото "7news"
Сем Берджесс, фото "7news"

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще


Однак із заохоченнями знімальної групи він все-таки зміг пролізти крізь тунель, використовуючи ноги, щоб штовхати своє тіло сантиметр за сантиметром.

Багато глядачів почали ділитися думками після побаченого, один із них заявив, що виклик - "ніби похований живим".

На цей виклик Берджесс наважився після того, як у першому епізоді SAS Australia зізнався, що зрадив своїй дружині Фібі під час їхнього шлюбу.

Сем і Фібі одружилися у 2015 році й мають двох спільних дітей - Поппі та Біллі.

Сем Берджесс з дружиною, фото "7news"
Сем Берджесс з дружиною, фото "7news"

"Я не думаю, що часом я був найкращим чоловіком. У мене був роман з дівчиною - жінкою в Мельбурні. Я був на гастролях і шкодував, що це сталося", - зізнався чоловік.


Колишній футболіст зізнається, що останні 18 місяців були для нього дуже важкими, тому він почав все більше вживати алкоголь та наркотики. Через це йому перешкоджають бачитися з дітьми, тому чоловік вирішив пройти курс реабілітації.

Сем Берджесс, фото "7news"
Сем Берджесс, фото "7news"

Сем сказав, що підписався на шоу, "тому що я хочу показати собі, що я все ще можу стати переможцем".

"Я сподіваюся, що цей курс допоможе мені побачити трохи глибше себе, повернутися до основних цінностей, справжньої людини, якою я є", - сказав він.

Нагадаємо, в "татухах" з голови до п'ят: молода красуня підсіла на голку і не може зупинитися. Дівчина не збирається зупинятися

Раніше Знай писав, що у шахті під Канадою виявили найстарішу в світі воду - лежить більше 2 мільярдів років. Вчені виявили дещо незвичайне в шахті

Також "Знай.uа" писав, що у п'ять разів більше Землі: вчені зловили "дев'яту планету" Сонячної системи, так ще ніхто не ховався