Ми не уявляємо своє життя без домашніх тварин. Складно уявити будинок без чотириногого улюбленця в ньому. Варто раз завести домашнього улюбленця, як ви назавжди в них закохаєтеся. Відомий український шоумен і телеведучий доктор Комаровський поділився зворушливим постом, присвяченим домашнім вихованцям.

Відповідний пост доктор Комаровський виклав у свій Instagram. "P. S. Любите тварин? Тоді це можливість новим поглядом подивитися на класиків: наприклад, Маяковський себе асоціював саме з собакою, а в листах до Лілі Брик так і підписувався — «Щен» або «Щеник». Некрасов писав собакам вірші і був без розуму від свого пойнтера. А заодно можна перечитати розповідь Артура Кларка» Сузір'я пса", написаний в 1962 році, присвячений історії астронавта і його собаки на ім'я Лайка. Автор статті: психолог, автор книг Надія Железняк @kultterapia"

Пост про собак, фото з Instagram doctor_komarovskiy
Пост про собак, фото з Instagram doctor_komarovskiy

У своєму пості Комаровський розповів про собак відомих письменників, наприклад згадав, що у Олександра Купріна було 8 собак породи Меделян. Особливо письменник любив собаку, на прізвисько Сапсан, який врятував життя маленькій доньці письменника.

У Чехова були чудові такси, на прізвисько Бром і Хіна. Не випадково героїня одного з найбільш прославлених творів прозаїка, "Каштанка" – це помісь такси з дворняжкою.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Астред Лінгрен так само душі не чаяла в собаках. Вона активно виступала проти жорстокого поводження з тваринами, і в Швеції навіть прийняли закон її імені, який захистив тварин від знущань над ними.

Пост зібрав масу захоплених і ностальгічних коментарів. "Без кота життя не та", "вони для нас сторінка в житті, а ми і є для них все життя", " дуже люблю тварин, а так само сподіваюся, що ставлення до тварин зміниться на краще у всьому світі. Спасибі величезне за такий пост. Проблема дуже актуальна", - пишуть користувачі соцмережі.