У великій і теплій Одесі навіть в середині вересня триває курортний сезон. На пляжах відпочивають не тільки місцеві жителі, а й гості міста. Не дивно, адже в Україні настало чергове "бабине літо".

Про це стало відомо завдяки новому сюжету каналу 1+1, який вже доступний в мережі YouTube.

Стовпчик термометра показав +26, а температура морської води +19, що радує відпочиваючих, яких менше не стало, незважаючи на завершення літа. Ціни на шезлонги і на пляжні розваги також не змінилися.

На оксамитовий сезон в Одесу приїхали не тільки українці, а й поляки, і французи. Крім того, на пляжі вийшли і одесити, які влітку не хочуть виходити на переповнений берег Чорного моря.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Оксамитовий сезон в Одесі, скріншот: YouTube
Оксамитовий сезон в Одесі, скріншот: YouTube

Варто також нагадати нашим читачам, що на сторінці в соцмережі Facebook відомого українського синоптика Наталки Діденко, яка часто радує українцями прогнозом погоди або ж історіями з життя її котика Апельмона, з'явилося нове повідомлення.

Цього разу вона розповіла про те, якою буде погода 16 вересня, у четвер. Пройшла вже половина першого місяця осені, і ще є надія на прихід справжнього бабиного літа.

Також варто розповісти, що "Оксамитовий сезон" - це умовна назва одного з найсприятливіших періодів для морського відпочинку. Під час оксамитового сезону не так спекотно, як, наприклад, влітку в липні, але ще досить тепло, в тому числі вночі.

Раніше повідомляли, перша в історії: Анастасію Оруджеву в "Танцях з зірками" врятувала подружка з "Жіночого кварталу".

Як повідомляв Знай.uа, солістка гурту Kazka Олександра Зарицька розповіла про свої проблеми: "Другий ефір "Танців" прибив нас небагато".

Знай.uа писав, найкрасивіша спортсменка України Дарина Білодід зізналася, як змінилося її життя в статусі мільйонерки: "Я не свята".