Стало відомо про те, що в Київському "Епіцентрі" на дитину впала шафа. У хлопчика тепер перелом ключиці, а також велика гематома.

Про це стало відомо завдяки матері потерпілого - Людмилі Похіл. Жінка написала цілий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де виставила свої вимоги.

Стався даний інцидент на проспекті Степана Бандери, в гіпермаркеті "Епіцентр". На маленьку дитину впала шафа, яка не була прикріплена.

Мати дитини зажадала, щоб всі меблі в магазині прикріплювалася повинні чином, а не так, як в цей раз.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Стояла шафа в зоні дитячих товарів, куди сім'я прийшла за крісло-мішком. Раптом, на сина впала шафа, і тим самим зламав маленькому ключицю і залишив гематому.

На дитину впала шафа, фото: скріншот
На дитину впала шафа, фото: скріншот

"Мало що сама шафа такої якості, що на ладан дихає і хитається навіть якщо її просто зачепити. Так при відкритті починає падати на тебе. Перевірила на собі. Просто сама відкрила ручку шафи і він теж почав на мене падати. Але, я можу відштовхнути шафа до стіни, на відміну про дитину". Пише Людмила.

Допомоги від доктора гіпермаркету довелося чекати близько півгодини.

На дитину впала шафа, фото: Facebook
На дитину впала шафа, фото: Facebook

Під постом Людмили можна побачити коментар представника "Епіцентру". Вони принесли свої вибачення, а також почали службове розслідування.

На дитину впала шафа, фото: скріншот
На дитину впала шафа, фото: скріншот

Три тижні доведеться ходити дитині з гіпсом, а то і більше. З Людмилою також зв'язався офіційний представник, проте подробиці вона пообіцяла розповісти пізніше.

Раніше ми писали про те, що у Києві таксист накинувся на пасажирку і викинув на асфальт

Як повідомляв Знай.uа, статки в мільярди: у катастрофі літака постраждав відомий вугільний магнат. У Росії впав і розбився літак, на борту якого знаходилися парашутисти.

Також портал Знай.uа писав, що на проспекті Бажана фура розчавила парочку, яка перебігала 8 смуг шосе: шансів практично не було.