12 вересня в таборі Київської області помер дванадцятирічний хлопчик. Про це повідомляє телеграм-портал Новини.LIVE.

Йдеться про Павла Терівця, який помер у таборі Артек. Недовго до смерті він скаржився на погіршення стану свого здоров'я. Симптоми нагадували ГРВІ.

12 вересня ООН знепритомніла, після чого в табір викликали швидку допомогу. На жаль, медичні працівники не врятували дитину - вона загинула.

Павло був родом з Кропивницького. Він жив з разом батьком, про його матір нічого невідомо. Ігор Теровець, батько хлопця, має інвалідність, адже через діабет залишився ноги. Разом з сином вони жили на соціальну допомогу, а також батько продавав квіти, які сам вирощував, біля супермаркету.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знайомі повідомляють, що хлопчик допомагав своєму татові. Незважаючи на те, що сім'я жила дуже скромно, але була дружною.

Раніше ми повідомляли, що курсантка, яку збив чоловік, розповіла про свого нового життя з протезом. Молодій дівчині довелося вчитися заново ходити і, по суті, жити. На даний момент вона майже не кульгає і якщо ви побачите її протез, то навряд чи буде зрозуміло, що вона без ноги.

Також портал Знай.ua писав, що двоє хлопців каталися в таксі з мертвою дівчиною, поки водій не запідозрив недобре.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua у Дніпрі знайшли труп бездомного, обкладеного ножами - на тілі жодної подряпини.