Вересень ще не закінчився, але українців вже розстоюють деякими змінами, які відбудуться вже з 1 жовтня 2021 року.

Наприклад, "Київтеплоенерго" повідомляє, що ціни на опалення зростуть до 40%, але це буде залежати від населеного пункту і підприємства. Ще підвищення вартості стосується гарячої води і електрики.

Скрін, відео YouTube тарифи
Скрін, відео YouTube тарифи

Навіть незважаючи на різні спроби стримати подорожчання цін, уникнути зростання тарифів просто не вийде. Ще з травня стало відомо, що Кабінет Міністрів України перестав зобов'язувати "Нафтогаз" продавати блакитне паливо за зниженими тарифами.

Раніше в КМДА вже попереджали про підвищення тарифів. Йдеться про подорожчання до 2151-2433 гривень з 1654,4 за Гкал. На опалення однокімнатної квартири йде десь 1,5 Гкал — 3,64 тисяч гривень, за новими цінами.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У містах, де тариф на опалення не піднімали, останні 2-3 роки, тарифи зростуть більш ніж на 60 або навіть 70%", - заявляє голова департаменту житлово-комунальної інфраструктури Громадської ради при КМДА Олег Попенко.

Опалювальний сезон, скріншот: Youtube
Опалювальний сезон, скріншот: Youtube

"Кінець епохи бідності, початок епохи злиднів", "Коли вже виросте зарплата і рівень життя у простолюдинів?", "Коли вони вже одужають!? П*дараси!", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Зміна тарифів, фото: Telegram
Зміна тарифів, фото: Telegram

Нагадаємо, теплова енергія і гаряча вода подорожчають для шкіл, лікарень інших установ бюджетної сфери,- Рябцев

Як повідомляв "Знай.ua", тарифи на газ можуть зрости до кінця опалювального сезону: чому українці отримають нові ціни за комуналку

Знай.ua писав, Попенко заявив, що не зрозуміло, як малі та середні міста будуть починати опалювальний сезон