13 вересня 2021 року, в понеділок, лідер "Ліберально-демократичної партії Росії" Володимир Жириновський вирішив влаштувати ціле шоу під час прибуття на підсумковий передвиборний мітинг.

Справа в тому, що політик з'явився на ВТБ-Арену на трійці коней, попереджаючи активістів, щоб вони не махали різними прапорами, так як коні могли злякатися. Вони протягом поїздки кілька разів зупинялися через це. Сам мітинг проходив на самій льодовій арені, а ось активісти ЛДПР опинилися на місцях для вболівальників і дотримувалися всіх правил соціальної дистанції при пандемії коронавірусу (COVID-19).

Володимир Жириновський, скріншот: Youtube
Володимир Жириновський, скріншот: Youtube

"Сьогодні ми проводимо заключний мітинг, концерт у зв'язку із закінченням виборчої кампанії з виборів депутатів Державної Думи восьмого скликання", - заявив Володимир Жириновський, коли встав біля мікрофона.

Політична боротьба, за його словами, є найскладнішою і важкою.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Володимир Жириновський, скрін з відео
Володимир Жириновський, скрін з відео

Пояснив Жириновський це тим, що там відсутня армія противника, а також команда спортсменів-суперників, коли мова йде не про кращі результати, і не про конкретні дисципліни.

Володимир Жириновський знову повернувся до революції 1917 року з критикою, бо тільки "бандити, кримінальники і шахраї" можуть незаконно прийти вночі до влади.

Нагадаємо, син Жириновського влип у бійку: "Ваш час закінчився, єб***ь вас будемо"

Як повідомляв "Знай.ua", Жириновський запропонував встановити обмеження по вазі: "Для чиновника - 100 кг, для росіян — 80"

Знай.ua писав, побічний ефект вакцини РФ? Жириновський заявив про захоплення України