В основному Telegram-канали "Чорний Список" і "Народний Ревізор" публікують фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Але зараз мова пройде про проблему одного з навчальних закладів у Полтаві, де дітей чекало "ноухау" у шкільній Вбиральні.

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube

Минуло практично два тижні з моменту, як школярі повернулися до занять.

"Здавалося б, не так і багато, проте перші неприємності, з якими стикаються діти в навчальних закладах, вже спливли назовні. Замість дверей - шторки. Туалет більше нагадує кабінку для голосування або примірювальну. Комічна ситуація вийшла: туалет як би є, але діти туди не ходять", - йдеться в публікації.

Йдеться про початкову школу №44, що у Полтаві.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Господи, Господи", - каже автор відео, демонструючи локальне нововведення.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

"Ого. У них унітази. У мене в школі (101, Одеса) просто дірки в підлозі, і діряві двері, які без замків. Дірки в дверях, до речі, досить великі, щоб протягнути руку", "Хоч шторка, в інших взагалі немає дверей...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, сім'я витратила 8 тисяч гривень на прибирання, але в квартирі залишився бедлам: "Сама вимивала, гроші на вітер"

Як повідомляв "Знай.ua", українцю впарили сирники з огидною начинкою: "У чан з тестом падають миші

Знай.ua писав, 200 гривень до фонду та 150 на подарунки: батьки школярів підрахували свої "позапланові" витрати