25 років тому цей світ покинула сама відома провидиця світу з Болгарії - Ванга. Яким було останнє пророкування жінки, а також, чи знала вона про пандемію ще за життя.

Сюжет був знятий телеканалом ICTV спеціально для новинної програми Факти, де щодня українцям розповідають про всі новини за день в країні і в світі.

Ванга, скріншот: YouTube
Ванга, скріншот: YouTube

Жила Ванга в болгарському місті Петрич, що розташоване на кордоні з Грецією і Північною Македонією. Знайти її будинок було досить просто, так як на кожному розі пам'ятники їй.

Чутки про те, що в цьому куточку світу живе молода сліпа провидиця почали з'являтися на початку Другої світової війни. Люди вірили і вірять, що все це правда, і її прогнозам присуджено збутися.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Гороскоп від Ванги, скріншот: YouTube
Гороскоп від Ванги, скріншот: YouTube

У місті Сонячний берег журналісти зустрілися з племінником Ванги. Він розповів ексклюзивне пророкування своєї тітки.

Передбачила жінка і трагедію в Курську, і теракт в США 2001 року, однак, на рахунок пандемії ніхто достовірно не впевнений. Учениця Ванги каже, що та передбачила хворобу, яка триватиме тривалий час, і перший рік вся планета буде шокована. Так і сталося.

Племінник Огнян Стоянов також розповів про те, що ж провидицю говорила про майбутнє:

Ванга, фото з вільних джерел
Ванга, фото з вільних джерел

"Прийде час, коли одяг буде сама міняти свій колір за бажанням людей, що стінки будинків будуть за бажанням людей різної прозорості. Казала, що прийде час, коли дороги будуть у небі".

Все це вже поступово збувається, і навіть найзатятіші скептики ставляться до Ванги вже з розумінням.

Нагадаємо, раніше Передбачення Ванги на 100 років вперед: скільки житимуть люди і чи зникне бідність.

Як повідомляє портал Знай.uа Прогнози Ванги і Нострдамуса на 2021 рік: ліки від раку, удар метеорита і "кінець" Трампа

Також Знай.uа писав, що Астрологи назвали найсприятливіші періоди 2021 року: кому особливо пощастить