Українці створили чергову петицію, в якій вимагає розширити права матерів неповнолітніх дітей. Вони вимагають також збільшити їх захист.

Нова петиція була опублікована на сайті президента України, де регулярно люди пишуть про ті речі, які б вони з радістю змінили в країні. Залишити таку ініціативу може хто завгодно.

Надія Олександрівна Конотоп зажадала розширити права матерів неповнолітніх дiтей, а також збільшити їх захист. Все звелося до того, щоб в разі розлучення мати отримувала більший відсоток прав на виховання дитини. За умови, звичайно ж, що вона в повному адеквате, і здатна виховати малюка.

Петиція, фото: скріншот
Петиція, фото: скріншот

Надія у своїй ініціативі зазначила, що матері в Україні абсолютно не захищені законами, і батько дитини має ті ж права, навіть якщо не бере участі в житті дитини. Вони користуються своїми 50%, як зазначає жінка, коли їм це потрібно, і за допомогою цього маніпулює матерями.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Батько з дитиною, фото: Instagram
Батько з дитиною, фото: Instagram

"Скільки випадків в нашій країні, батько краде дітей і приховує від матері. І мами нічого не можуть зробити, тому що батько має право приховувати дитину і нічого йому за це не буде. Я зіткнулася з такою проблемою. У мене вкрав батько дитини і приховує його в невідомому місці, в школу не пускає, а я безсила. І наш законодавство дозволяє так робити. Тому що батько має право. А я не маю прав бачити дитину?"- йдеться в повідомленні.

Мама і дитина, скріншот: Youtube
Мама і дитина, скріншот: Youtube

Вона зазначає, що виховувала 8 років дитини, і в один момент втратила все, так як батько має такі ж права. Навіть якщо до цього вони практично не бачилися.

Тільки за один день серпня було зовсім три таких викрадення, а закон безсилий.

Нагадаємо, що українці дізналися, як новий закон "про колекторів" полегшує життя.

Як повідомляв портал Знай.ua, самоізоляція з "дій вдома" насправді нікого не обмежує: юрист навів незаперечні факти.

Також Знай.ua писав, що юрист нагадав, за що українські водії можуть отримати штраф у розмірі 10 і більше тисяч гривень.