"Ти мені розкажи, сиди мовчки...": в одеській маршрутці вуличний філософ побив людину з валізкою, під кулаки потрапила дівчина.

Всю цю ситуацію заздалегідь почали знімати на телефон пасажири, так як запідозрили щось недобре.

Бійка в одеській маршрутці, скріншот: YouTube
Бійка в одеській маршрутці, скріншот: YouTube

Євгенія Власова розповіла Каті Осадчій про проблеми зі здоров'ям на "Танці з зірками": "Дай Бог дожити".

Популярна колись співачка Євгенія Власова танцює з досвідченим хореографом Максимом Леоновим. Як повідомила вона, досить було з ним станцювати, як вона відразу зрозуміла, що вони спрацюються.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Євгенія Власова, фото: Instagram
Євгенія Власова, фото: Instagram

Надя Дорофєєва пофліртувала з "колишнім" Позитивом під носом у Дантеса: "Ти Льохі сподобалася!"

Колишній колега по групі "Время и стекло" Олексій Завгородній залишив коментар "Надя" і поставив сердечко. Дорофєєва відповіла йому аналогічно.

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

Тоня Матвієнко показала маму, яка помолоділа на півстоліття: "24 роки, не одружена".

Цього разу вона поділилася відеороликом, у якому її мама, легендарна українська співачка Ніна Матвієнко, виконує пісню «Ой, летіли дикі гуси». Тоді співачці було лише 24 роки, а зараз самій пісні виповнилося цілих півстоліття.

У місті Майамі футбольні вболівальники примудрилися врятувати котика, який буквально був на волосок від вірної загибелі. Вусатий зірвався з верхнього ярусу арени Hard Rock Stadium.

Судячи з кадрів відео, що з'явилося в соціальних мережах, кіт зірвався з парапету, але встиг зачепитися кігтями за дріт і якийсь час провисів на трибуні.