Українка поскаржилася на таксиста Uklon, який, за її словами, натякав на с*кс. Відповідний пост з'явився на твіттер-порталі Правоберегиня.

Жінка розповіла у Твіттері, що була змушені вислуховувати натяки на інтим від таксиста Uklon, коли він віз їх з подругою додому. При цьому дівчата панічно відстежували свій маршрут на карті, побоюючись того, що він завезе їх не туди.

Бути жінкою-це вислуховувати натяки таксиста на с*кс і панічно відстежувати по карті, куди він вас з подругою везе
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Згодом дівчина розповіла, що водія транспортного засобу після скарги тимчасово заблокували. Команда Uklon вибачилася і заплатила їй сто гривень, при тому, що поїздка коштувала сімдесят.

Таксі, фото gettyimages
Таксі, фото gettyimages

Та все добре, нас зустріли друзі і відлягло досить швидко. На жаль, не перша історія така, тому вже навчилася справлятися
, - повідомила дівчина.

Велика частина передплатників підтримали постраждалу українку. Однак були і ті, хто порахував, що жінка сама спровокувала ситуацію.

[quote author=""]Лол, чувак, який першим поклав, що я спровокувала таксиста на домагання, мене забанив. А я йому навіть не відповідала, це все ви, - повідомила вона.

Раніше ми повідомляли, що курсантка, яку збив чоловік, розповіла про свого нового життя з протезом. Молодій дівчині довелося вчитися заново ходити і, по суті, жити. На даний момент вона майже не кульгає і якщо ви побачите її протез, то навряд чи буде зрозуміло, що вона без ноги.

Також портал Знай.ua писав, що двоє хлопців каталися в таксі з мертвою дівчиною, поки водій не запідозрив недобре.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua у Дніпрі знайшли труп бездомного, обкладеного ножами - на тілі жодної подряпини.