З кожним знаком Зодіаку пов'язані якісь стереотипи, наприклад, що Тельці ледачі або, що риби слабкі. Але ті чи інші прояви різних знаків Зодіаку пов'язані з планетами, які впливають на них.

Про стереотипи і реальність знаків Зодіаку розповіли в співтоваристві Аstrogks в соцмережі Instagram.

Гороскоп, скріншот з відео
Гороскоп, скріншот з відео


Овен
Стереотип: всі Овни діти і абсолютно незрілі особистості.
Реальність: цим знаком Зодіаку править Марс, планета, що відповідає за дії, і вона робить Овнів досить зрілими. Просто їм подобаєбться веселощі, тому вони намагаються бути легкими і трохи схожими на дітей.
Тілець
Стереотип: вони неймовірно ліниві.
Реальність: ними керує Венера, яка в якійсь мірі уповільнює їх бажання діяти. Так як Телець земний знак, вони підуть за тим, що їм дійсно потрібно і викладуться на всі 100%. Тельцям потрібна впевненість в тому, що їх праця коштує витраченої енергії.
Близнюки
Стереотип: вони лукаві і взагалі змії.
Реальність: вони досить складний знак, але вони точно не лукаві. Вони відкриті до всіх можливостей, і вони легко адаптуються до всього. Вони часто підлаштовуються під настрій оточуючих, що іноді можна розглянути як лукавість. Але, вони просто не хочуть виділятися.
Рак
Стереотип: Раки завжди дуже емоційні.
Реальність: вони цінують чесність і хоча вони досить потайливі люди, вони вважають за краще говорити про свої почуття прямо або через дії. У них є дуже сильна сторона, вони проходять через багато і не розклеюються по дрібницях.

Гороскоп, скріншот: YouTube
Гороскоп, скріншот: YouTube

Лев
Стереотип: Леви самозакохані і гордовиті.
Реальність: ними править Сонце. Не тільки розумом, а й серцем. Вони безкорисливі і хочуть, щоб всі відчували себе потрібними.
Діва
Стереотип: всі Діви нудні.
Реальність: насправді, Діви дуже вибіркові в спілкуванні, так що вони залишають кращі сторони себе для кращих людей. Для людей, з якими їм комфортно.
Терези
Стереотип: Терези неймовірно тупі.
Реальність: Терези є повітряним знаком, і вони дуже хороші в тому, щоб читати інших людей і дізнаватися те, що їх цікавить. Вони просто не хочуть, щоб ви знали, наскільки вони розумні.
Скорпіон
Стереотип: вони справжнє зло.
Реальність: ними править Плутон, і вони дуже інтенсивні люди. Для них завжди є правило: "все або нічого", і вони слідують йому.

Гороскоп, фото tsn.ua
Гороскоп, фото tsn.ua

Стрілець
Стереотип: всі Стрільці обожнюють тусуватися.
Реальність: вони часто люблять адаптуватися під оточення, просто щоб не відчувати себе білою вороною. Вони посміхнуться і проведуть з вами класно час, навіть якщо вони не в настрої або хочуть піти додому.
Козоріг
Стереотип: їх цікавить тільки робота.
Реальність: вони обожнюють не роботу, а певні речі, якими вони пристрасно захоплені. Вони завжди знаходять те, що мотивує їх.
Водолій
Стереотип: вони дуже дивні.
Реальність: якщо ви вважаєте їх дивними, ви навіть не вслухаєтеся в те, що вони хочуть Вам показати.
Риб
Стереотип: риби слабкі.
Реальність: якщо ви думаєте, що обдурили риб, це означає, що вони захотіли, щоб Ви так думали. Вони сильніші і розумніші за вас. Просто добре приховують це.
Нагадавши, що астролог назвала найщасливіші знаки Зодіаку у вересні: їх чекає "грошовий потік" і удача

Раніше Знай повідомляв, гороскоп і передбачення: як загадати бажання, щоб воно точно збулося

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Теж, Знай писав Астролог Влад Росс передбачив, коли потрібно обов'язково міняти гривні на долари