У Харкові сталася НП, там в районі Салтівка іноземець вирішив пограбувати відділення "ПриватБанку", проте його підступний план не вдався.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "ХС. Харків".

Так, стало відомо, що в Харкові іноземець знову спробував пограбувати відділення ПриватБанку. Зазначимо, що цього разу, як і минулого, чоловік спробував зламати двері за допомогою болгарки. Але, втілити задумане в життя йому не вдалося, адже його дії перервали очевидці.

Фото: "ХС. Харків"
Фото: "ХС. Харків"

"Хлопчина знову спробував зламати відділення "Привату" на Академіка. Прогрес, звичайно, на обличчя, але його затія знову пішла не за планом. Ставимо ставки, знавці, буде третя спроба?🧐 ",- сказано в публікації Telegram-каналу " ХС. Харків".

Фото: "ХС. Харків"
Фото: "ХС. Харків"

Автор публікації також опублікував чотири фото, на них можна побачити іноземного зловмисника, пошкоджені двері і саме знаряддя злому - болгарку, а також наплічник, у який він імовірно хотів скласти награбоване. Зазначимо, для того, щоб було, як можна менше свідків іноземний грабіжник і цього разу спробував проникнути у відділення ПриватБанку в темний час доби.