Стало відомо про інцидент, який стався в одній з маршруток міста Запоріжжя. Водій виштовхав з салону 82-річного пенсіонера. У чому ж причина скандалу.

Про це стало відомо завдяки публікації в Telegram- каналі "Вартові Еспресо", де регулярно публікують різні новини з різних областей країни.

У новій публікації автор показав ролик, на якому видно, що між водієм і літнім водієм зав'язався конфлікт. До слова, сам водій слова не підбирав, і використовував ненормативну лексику.

"Кончен**й, відійди на**р, задовбав" - говорив чоловік на пенсіонера.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Свідки кажуть, що все почалося в момент, коли в маршрутку під номером 85 зайшов сам пенсіонер. Він був з невеликою тачкою, яку не захотів пускати водій.

"Люди кажуть, що тачка була складена, а в салоні було близько п'яти пасажирів. На захист старого стали пасажири, проте водій хотів силою закрити двері і вдарив ними дідуся. Сподіваємося, дане відео приверне увагу правоохоронців" - йдеться в повідомленні.

Пост про маршрутку, фото: скріншот
Пост про маршрутку, фото: скріншот

На опублікованому знімку видно, що дідусь тримається за місце удару, адже травмувався він неслабо.

Після удару чоловік відразу ж хотів виїхати, проте небайдужі пасажири перегородили шлях, і сказали, що викликатимуть поліцію. У цей час інші допомагали травмованому дідусеві.

Маршрутка, фото: скріншот з відео
Маршрутка, фото: скріншот з відео

Поруч в цей момент знаходилися маленькі діти, які сильно злякалися, і не могли прийти в себе після того, що сталося.

Нагадаємо, раніше економія до 30%: водіям спростять розмитнення "євроблях", але пощастить не всім

Як повідомляє портал Знай копи розповіли водіям, як пропускати "швидку допомогу": обертаємося і реагуємо

Також Знай писав, що нові штрафи на дорогах: українцям показали головних героїв "п'яного" водіння, запам'ятайте ці обличчя