У суботу, 11 вересня, в країні очікується тепла і суха погода, без опадів. Температура повітря з кожним днем все вище і вище, що не може не радувати. Максимальна температура вночі - до +15 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +22 до +26 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +7 до +11 градусів.

У центральних областях температура вдень від +24 до +26 градусів, вночі – від +8 до +12 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +23 до +26 градусів, а вночі – до +13.

У східних регіонах – вдень від +24 до +27, вночі – від +9 до +13. На півдні температура повітря - від +23 до +27 градусів вдень, нічна – до +15 градусів.

Популярні новини зараз
Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Погода на 11 вересня, фото Укргідрометцентр

"Не захоплюйтеся дводенним літнім гардеробом - ранками і вечорами, зрозуміло, що ночі явно холодні", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 11 вересня в Україні

11 вересня відзначається свято Усікновення голови пророка Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна. День 11 вересня завершує літо: "Іван пісний прийшов, літо червоне повів". Наші предки в цей день стежили за журавлями: якщо з Івана Пісного журавлі потягнули на південь, то осінь буде коротка, а зима - рання.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження