Органи державної виконавчої служби змусили боржника сплатити шестирічний борг на користь двох дітей.

Про це повідомляє Міністерство юстиції України.
Так, стало відомо, що після шести років несплати аліментів двоє дітей отримали майже 200 тисяч гривень. Зазначається, що вплинути на боржника вдалося завдяки застосованим державним виконавцем встановлених законом обмежень.
Чоловіка було внесено до Єдиного реєстру боржників та накладено арешт на його рахунки. Окрім цього йому обмежили право на виїзд за кордон, керуватння транспортним засобом та полювання зі зброєю.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

В результаті боржник сплатив не лише заборгованість у розмірі 198 854 грн, але й сплатив штраф 99 427 грн та виконавчий збір у сумі 19 885 грн.
Варто зазначити, що починаючи з 2021 року загалом органи державної виконавчої служби Міністерства юстиції стягнули 4,4 млрд грн аліментних платежів. З них 899 млн грн стягнуто завдяки застосуванню до боржників встановлених законом обмежень.

https://www.facebook.com/252234375198247/posts/1271663159922025/

Раніше Знай.uа писав, що українці дізналися, як новий закон" про колекторів " полегшує життя. Українцям детально розповіли, що саме заборонили робити колекторським компаніям

Як повідомляв портал Знай.uа, самоізоляція з "Дій вдома" насправді нікого не обмежує: юрист навів незаперечні факти.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще