Вражаюча історія, яка нагадує сюжет фільму, сталася з 36-річним американцем Деніелом Портером, передає Metro.

Чоловік у сні забув 20 років свого життя. Проснувшись, Деніел був переконаний, що йому 16 років та думав збиратись до школи.

Американець не впізнав свою дружину, що була поряд із ним у ліжку. Він не розумів, де знаходиться і що за люди оточують його. Деніел був дуже розгублений і переляканий. Лише батьки змогли переконати, що жінка, з якою він прокинувся, його дружина.

Деніел Портер та його дружина Рут перед втратою пам’яті (Фото: Mercury Press & Media)

Втратив пам'ять чоловік у липні 2020-го. Окрім жінки, він не зміг впізнати й 10-річну доньку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Згодом лікарі пояснили, що Деніел переніс перехідну глобальну амнезію і запевнили, що протягом доби все тане на свої місця, однак цього не сталось.

Деніел, Ліббі та Рут після втрати пам’яті (Фото: Mercury Press & Media)

Рідні вважають, що причиною втрати пам'яті міг стати стрес, який Деніел пережив після втрати роботи. Фінансові труднощі спричинили у нього напади.

Зараз американець готується до терапії по відновленню спогадів.

Нагадаємо, раніше чоловік після удару струмом в 10 000 вольт пережив клінічну смерть та 20 операцій з пересадки шкіри: "Лікарі не давали жодних шансів".

Як повідомляв портал "Знай.ua", 32-річний чоловік видалив частину мозку, щоб не боятися загибелі: може спокійно стояти на краю скелі.

Також "Знай.ua" писав, що Американець втілить дитячу мрію у Львові за мільйони доларів.